Praktijk Kodde

Praktijk Kodde
voor psychiatrie en psychotherapie

Praktijk Kodde is sinds januari 2015 de vrijgevestigde praktijk van psychiater Corné Kodde.

Opleiding en werkervaring
Na mijn studie geneeskunde aan de Erasmus Universiteit haalde ik in 2004 het artsendiploma. Van 2006 tot 2009 specialiseerde ik mij tot psychiater bij Delta Psychiatrisch Centrum en bij Riagg Rijnmond. Als psychiater werkte ik van 2009 tot 2014 bij Riagg Rijnmond op de afdeling Psychotherapie en op de afdeling Aanmelding en kortdurende behandeling.

Aanvullende opleidingen
Sinds 2014 ben ik werkzaam als systeemtherapeut. Bij het Lorentzhuis in Haarlem volgde ik van 2011 tot 2014 de intensieve opleiding systeemtherapie voor gezinstherapie en partnerrelatietherapie. Voor individuele psychotherapie deed ik, naast de opleiding tot psychiater, in 2010 en 2015 cursussen in Transference Focussed Psychotherapy en Mentalisation Based Treatment.

Psychiater in opleiding
Per 1 juli 2020 is in de praktijk een psychiater in opleiding werkzaam. Samen met een aantal andere vrijgevestigde psychiaters wordt een stage psychotherapie mogelijk gemaakt voor psychiaters in het laatste jaar van hun opleiding. De psychiater in opleiding zal onder supervisie verschillende behandelingen in mijn praktijk uitvoeren.

Reacties

Laat een reactie achter